Willfeel asiantuntijat

Ville “Willfeel” Merinen

Olen Ville “WILLFEEL” Merinen ja ammatiltani psykoterapeutti. Olen toiminut yksityisenä psykoterapeuttina kuuden vuoden ajan. Sitä ennen työskentelin oikeuspsykiatrialla nuorten kanssa yhdeksän vuoden ajan sairaanhoitajana.

Halusin tehdä ison muutoksen suomalaiseen mielenterveysajatteluun, ja siksi, pitkän suunnittelun jälkeen käynnistin Twitch-kanavan koronakeväällä 2020. Ensimmäinen lähetys kanavalla oli 12.5.2020. Youtube-kanava seurasi perässä kesällä 2020. Kanavien ydinsisältöä ovat somesta tutut vieraat. Keskusteluiden seuraaminen voi rohkaista katsojan hakemaan apua omiin ongelmiin. Willfeel on kasvanut Suomen suurimmaksi mielenterveys-teemaiseksi yhteisöksi.

Perhe on tärkeässä roolissa elämässäni ja siksi vaimoni Elli ja tyttäreni Helmi ovat myös tuttuja kasvoja WILLFEEL-kanavalla. Perheeseen on elokuun alussa syntynyt poikavauva! Perheen tärkeitä teemoja ovat urheilu, vegaaniruoka ja päihteettömyys.

Samuli Shintami

Olen Samuli “Psymuli” Shintami ja ammatiltani monipuolisesti kaikesta kinnostuva psykologi sekä opettaja. Olen perehtynyt erityisesti neurokirjon kysymyksiin kuten autismikirjo ja ADHD.  Muita erityisosaamisalueitani ovat ahdistuksen säätely, oppimisvaikeudet, tietoisuustaidot, mindfulness ja uni. Olen työskennellyt paljon perheiden, nuorten ja lasten parissa – erityisesti vanhemmuuden ja koulunkäynnin kysymyksiin liittyen. Biologinen ja humanistinen näkökulma psykologiaan ovat minulle tärkeitä.

Vierailen Willfeel-striimeissä esimerkiksi ADHD-teemoihin liittyen ja kirjoitan artikkeleita Willfeel-sivustolle.

Katri Kanninen

Olen Katri, tutummin Kati ja ammatiltani psykoterapeutti sekä psykologian tohtori. Olen aina nauttinut ihmisten kohtaamisesta ja ratkaisujen etsimisestä ihmisten ongelmiin. Olen tehnyt pitkään töitä terapeuttina, työnohjaajana ja kouluttajana. Rakastan kirjoittamista ja kirjoittelenkin tänne Willfeel-sivustolle ahkerasti – olen myös kirjoittanut useita kirjoja sekä kehittänyt lyhytterapeuttisen työotteen. En rynnistä valmiisiin ratkaisuihin, vaan pyrin aina etsimään sitä, mikä on juuri kullakin hetkellä kullekin ihmiselle mahdollista ja toimivaa. Työskentelen ja kirjoitan suomen, ruotsin ja englannin kielellä.

Liisa Uusitalo-Arola

Olen Liisa, psykologi, psykoterapeutti ja kirjailija. Haluan tehdä parhaani, ettei kenenkään tarvitsisi kärsiä sellaisesta stressistä ja uupumuksesta, jonka voisi lopulta melko yksinkertaisin keinoin välttää. Vuonna 2015 ilmestyi minun ja Katri Kannisen kirja Lyhytterapeuttinen työote, johon tiivistimme suurimman osan siitä, mitä olimme oppineet yhteisellä, silloin 15 vuoden taipaleellamme terapiamaailmassa.

Olen myös kirjoittanut Uuvuksissa-kirjan, josta löydät tukea ja itsehoidollisia vinkkejä uupumuksen kesyttämiseen – ja mielellään sen välttämiseen.  Tammikuussa 2021 ilmestyi sen seuraksi Uuvuksissa -työkirja. Kirjoitan Willfeeliin itsehoidollisia artikkeleita stressiin ja uupumukseen liittyen.

Willfeel vieraita